Съюзът на погребалните фирми в България е най-старата, най-голямата и широко представена в цялата страна организация в бранша на траурните и погребалните услуги в България, член е на Българската търговско промишлена палата и национален член за България на Международната федерация на погребалните асоциации.

Новини на СПФБ

Членове на СПФБ посетиха MEMENTO POZNAN – 14.15.16.17.18 НОЕМВРИ - 2018 г. гр Познан

Членове на СПФБ, водени от председателя на УС на СПФБ, г-н Атанас Аргиров, посетиха изложението, MEMENTO POZNAN – 14.15.16.17.18 НОЕМВРИ - 2018 г. гр Познан.

Съвместно с националните асоциации на Полша, Словакия, Латвия,Американската, европейската EFFS и световната FIAT-IFTA Съюзът на погребалните фирми в България имаше постоянен щанд на изложението.

По време на визитата председателя и членове на СПФБ се срещнаха с ръководството на всичките национално представени организации.

Беше проведена среща и с ръководството на FIAT-IFTA, по време на първото заседание на новия борд.

На това заседание се гласува и състава на финансовия комитет, който има за задача да провери дейността на секретариата и предишния борд. За членове се избраха втория и третия вицепрезиденти, представител на националния член на Сингапур и г-н Атанас Аргиров от България.

Членовете на СПФБ разгледаха изложението и събраха богата и полезна информация, която ще бъде приложена в България.

Пресцентър на СПФБ